Perhehartaus

Perhehartaus on koko perheen yhteinen hetki, jossa voidaan jutella Jeesuksesta, rukoilla ja tutustua vähän tarkemmin Raamattuun ja siihen kuka Jumala on. Se on parhaimmillaan koko perheelle ihana ja mielenkiintoinen matka tutkimaan Raamatun salaisuuksia. Luovuutta saa käyttää ja yhdessä voi pitää hauskaa.

Olemme koonneet sunnuntaisin julkaistavan perhehartauden, joka koostuu kertomuksesta, lauluista, videosta, puuhatehtävistä, kysymyksistä ja rukouksesta. Siitä voi kerätä sellaisen kokonaisuuden, mikä sopii juuri teidän perheellenne parhaiten. Katsokaa video ja keskustelkaa siitä apukysymysten avulla. Laulakaa laulu tai kuunnelkaa laulu. Tehkää tarinasta pieni näytelmä! Tai piirtäkää aiheeseen sopiva kuva. Tämä on juuri teidän perheenne näköinen hartaus.

Nyt on aika pysähtyä perheenä. Uusi hartaus joka sunnuntai klo 10.

Perhehartauksien lisäksi lapsille on myös Skidijumis OnlineUusi jakso ilmestyy sunnuntaisin klo 10.

Hartaudet

Tarina Naemanista

Miten meistä jokainen voi olla tekemässä isoja tekoja? Voiko Jumala parantaa?

Lisäksi voit ladata itsellesi hartauteen sopivat puuhatehtävät: etsi erot ja värityskuva. (Lähde: https://sundayschoolzone.com) Näitä voi tehdä yhdessä koko perheen kanssa.

Hartauteen kuuluvan Kotipuu-jakson löydät tästä.

Laulut Majakaksi maailmaan ja Jeesus, olet suurin löydät näistä linkeistä.

Pienen pojan eväät

Mitä, jos minulla on vain vähän annettavana?

Lisäksi voit ladata itsellesi hartauteen sopivat puuhatehtävät: sokkelo ja yhdistä numero. Näitä voi tehdä yhdessä koko perheen kanssa.

Hartauteen kuuluvan Kotipuu-jakson löydät tästä.

Laulut Tässä ovat käteni ja Taivaan Isän hommissa löydät näistä linkeistä.

Lisäksi voit ladata itsellesi hartauteen sopivat puuhatehtävät: rukouspilvet ja ristikko. Näitä voi tehdä yhdessä koko perheen kanssa.

Hartauteen kuuluvan Kotipuu-jakson löydät tästä.

Laulut Iltarukous, Rukous on silta ja Suojani, turvani löydät näistä linkeistä.