Haku auki MESSAGE ja MessagePLUS

Kasva Jeesuksen opetuslapsena seurakunnan omassa raamattukoulussa! Tule MESSAGE-opetuslapseuskouluun syksyllä 2024.

Tänä syksynä starttaa ihka uusi MESSAGE-lukukausi. Uppoudut syvemmälle Raamattuun, kasvat jumalasuhteessasi, opit jäsentämään uskoasi paremmin. Yksi syksy voi muuttaa elämän!

Syksyllä 2024 alkaa päivällä kokoontuvan MESSAGE-opetuslapseuskoulun sinun on mahdollista käydä teologian monimuotokursseja  MessagePLUS-linjalla, jossa opiskellaan sekä MESSAGE-opetuslapseuskoulussa että kahdessa IK-opiston monimuotokurssissa. MessagePLUS antaa sinulle mahdollisuuden hakea opintotukea syksylle. Opinnot sisältävät muutaman lähipäivän Keuruun IK-opistolla.

Kaikki tämä tapahtuu Tampereella tutussa Tampereen Helluntaiseurakunnassa luotettavien opettajien ja ohjaajien kanssa. Lähde mukaan kasvamaan Jeesuksen opetuslapsena ja lähetä hakupaperisi jo nyt.

Hakuaika on 15.7. asti.

MIKÄ?

MESSAGE sytyttää, rohkaisee, juurruttaa ja muuttaa. Se syventää intohimoa Jumalan valtakunnalle, rohkaisee käyttämään omia lahjoja, juurruttaa Jumalan Sanan vankkumattomalle pohjalle ja muuttaa sydäntä. MESSAGEN perusajatus on auttaa kanavoimaan omat lahjat Jumalan valtakunnan työhön paikallisseurakunnassa ja omassa vaikutuspiirissä.

MESSAGE

Syksyllä 2024 Tampereen Helluntaiseurakunnassa starttaa MESSAGE-opetuslapseuskoulu. Nyt alkava koulu sopii ensikertalaiselle tai jo aiemmin MESSAGEn käyneille.

Opetus on pääasiallisesti maanantaista keskiviikkoon klo 9–13 ja sisältää myös palvelua Tampereen Helluntaiseurakunnan tapahtumissa. Syksyllä 2024 pääset opiskelemaan myös Tarina jatkuu -kurssin. MESSAGEen sisältyy kaksi lähipäivää IK-opistolla Keuruulla.

MESSAGE juurruttaa Jumalan Sanaan ja auttaa löytämään omat lahjansa Jumalan valtakunnan palveluksessa.

MESSAGEPLUS

MessagePLUS yhdistää sekä MESSAGEn että IK-opiston CORE-monimuotokursseja koko syksylle. MESSAGEplus opiskelijan opiskellessa MESSAGEn lisäksi kahta CORE-monimuotokurssia on hänen mahdollista hakea opintojen ajaksi opintotukea.

 

OPETUS

MESSAGE

Laadukkaasta opetuksesta vastaavat pitkän kokemuksen omaavat pastorit, lähetystyöntekijät ja raamatunopettajat sekä oman alansa erikoisasiantuntijat. Kurssien lisäksi koulu sisältää käytännön palvelemista seurakunnassa.

Opinnot jakautuvat seuraaviin aihealueisiin: Raamattuopinnot, Kristillinen oppi, Seurakuntatyö & opetuslapseus sekä Käytännön harjoittelu. IK-opiston opettajat ja palvelu seurakunnan sykkeessä tuovat oleellisen lisän opetuksiin.

Vuoden 2024 syyslukukausi on itsenäinen kokonaisuus tänä syksynä aloittaville. Se toimii silti myös täydentävinä opintoina edellisten vuosien opiskelijoille.

SISÄLTÄÄ:

 • Opetuksen pääasiallisesti kolmena päivänä viikossa neljän kuukauden ajan.
 • Kahden vuorokauden opiskelujakson IK-opistossa Keuruulla.
 • IK-opiston opintopisteitä opintoja jatkaville.

MESSAGEPLUS

MessagePLUS-linjalla käydään MESSAGEn opintoja muiden opiskelijoiden kanssa sekä sen lisäksi itsenäisesti IK-opiston CORE-monimuotokursseja. CORE-monimuotokursseihin sisältyy etäluentojen, etätehtävien ja esseiden lisäksi kahden päivän lähiopetusjakso IK-opistolla.

 

INFO

MESSAGE-opetuslapseuskoulu, MessagePLUS ja MESSAGE-iltaraamattukoulu ovat Tampereen Helluntaiseurakunnan omaa toimintaa, jotka järjestetään yhteistyössä IK-opiston kanssa. Opetus järjestetään pääosin Tampereen Helluntaiseurakunnalla. Lukukauteen sisältyy kahden päivän opintojakso per kurssi IK-opistossa Keuruulla.

MESSAGE-opetuslapseuskoulun kouluviikko muodostuu pääasiallisesti kolmesta (yleensä make) nelituntisesta opetuspäivästä (klo 913), joka mahdollistaa työnteon koulun ohella.

MessagePLUS opiskelija käy syksyn ajan sekä MESSAGE-opetuslapseuskoulun että itsenäisesti CORE-monimuotokursseja. MessagePLUS opinnoista on mahdollista hakea opintotukea.

Kysy rohkeasti lisää koulusta sähköpostilla: jaakko.pasanen [ at ] tamperehelluntai.fi.

 

HINTA

  MESSAGE

  450€ (voi maksaa osissa)

  Hinta sisältää:

  • koko syksyn opetuksen.
  • pääsyn IK-opiston Moodle-verkko-oppimisympäristöön
  • ohjauksen tehtäviin ja palautteen niistä
  • täyshoidon kahden vuorokauden opiskelujaksolla IK-opistossa Keuruulla.

     MessagePLUS

     IK-opiston CORE-monimuotokurssien hinnat ja muut tiedot löytyvät IK-opiston sivuilta: https://www.ikopisto.fi/coremonimuoto.

     HUOM! MessagePLUS-opiskelijoiden on mahdollista hakea opintotukea.

     HAKEMINEN

     Hakuaika 15.7. asti!

     Haku MESSAGE-linjalle

     1. Täytä MESSAGE-hakulomake ja postita, tai muuten toimita, se suljetussa kirjekuoressa Tampereen Helluntaiseurakunnan toimistoon: Message-opetuslapseuskoulu / Tampereen Helluntaiseurakunta, Aleksanterinkatu 18, 33100 Tampere.
     2. Pyydä pastoriasi, seurakuntasi vanhinta tai hengellistä johtajaa täyttämään vapaamuotoinen suositus ja postittamaan se edellä mainittuun osoitteeseen ennen hakuajan päättymistä. Voit myös itse toimittaa suosituksen hakemuksesi mukana.

     MESSAGE-hakulomake

     Haku MessagePLUS-linjalle

     1. Täytä MESSAGE-hakulomake ja postita, tai muuten toimita, se suljetussa kirjekuoressa Tampereen Helluntaiseurakunnan toimistoon: Message-opetuslapseuskoulu / Tampereen Helluntaiseurakunta, Aleksanterinkatu 18, 33100 Tampere.
     2. Pyydä pastoriasi, seurakuntasi vanhinta tai hengellistä johtajaa täyttämään vapaamuotoinen suositus ja postittamaan se edellä mainittuun osoitteeseen ennen hakuajan päättymistä. Voit myös itse toimittaa suosituksen hakemuksesi mukana.
     3. Toimita MESSAGEn hakemus suljetussa kirjekuoressa Tampereen Helluntaiseurakunnan toimistoon: Message-opetuslapseuskoulu / Tampereen Helluntaiseurakunta, Aleksanterinkatu 18, 33100 Tampere ennen hakuajan loppua.
     4. Täytä lisäksi IK-opiston hakemus CORE-monimuoto-opiskelijaksi, toimita se IK-opistolle hakemuksessa olevien ohjeiden mukaisesti ja ilmoittaudu IK-opiston kautta kursseille.

     MESSAGE-hakulomake + IK-opisto hakulomake

     YHTEYSTIEDOT

     Message-opetuslapseuskoulu /
     Tampereen Helluntaiseurakunta
     Aleksanterinkatu 18
     33100 Tampere

     message[@]tamperehelluntai.fi
     puh. 040 416 0318