Tunne Raamattusi! Tule MESSAGE-opetuslapseuskouluun syksyllä 2023.

Tänä syksynä starttaa aivan uusi MESSAGE-lukukausi. Uppoudut syvemmälle Raamattuun, kasvat jumalasuhteessasi, opit jäsentämään uskoasi paremmin. Yksi syksy voi muuttaa elämän!

Syksyllä 2023 alkaa myös MessagePLUS-linja, joka mahdollistaa teologisia opintoja yhteistyössä IK-opiston Core-monimuoto-ohjelman kanssa. MessagePLUS sisältää sekä MESSAGEn että lisänä tulevat teologiset opinnot.

Core-monimuoto-opintoja suorittaessasi vähintään kolmea ainetta arvosanoin, on sinulla mahdollista hakea opintotukea.

Hakuaika 15.7. asti.

MIKÄ?

MESSAGE sytyttää, rohkaisee, juurruttaa ja muuttaa. Se syventää intohimoa Jumalan valtakunnalle, rohkaisee käyttämään omia lahjoja, juurruttaa Jumalan Sanan vankkumattomalle pohjalle ja muuttaa sydäntä. MESSAGEN perusajatus on auttaa kanavoimaan omat lahjat Jumalan valtakunnan työhön paikallisseurakunnassa ja omassa vaikutuspiirissä.

MESSAGE

Syksyllä 2023 Tampereen Helluntaiseurakunnassa starttaa MESSAGE-opetuslapseuskoulu. Nyt alkava koulu sopii ensikertalaiselle tai jo aiemmin MESSAGEn käyneille.

Opetus on pääasiallisesti tutusti maanantaista keskiviikkoon aamupäivisin ja sisältää myös palvelua Tampereen Helluntaiseurakunnan tapahtumissa. MESSAGE juurruttaa Jumalan Sanaan ja auttaa löytämään omat lahjansa Jumalan valtakunnan palveluksessa.

MESSAGEPLUS

MESSAGEn lisäksi voit hakea MessagePLUS-ohjelmaan, jossa syvennytään tarkemmin muun muassa teologisiin kysymyksiin. MessagePLUS-linjalla voit kasvaa ja syventyä teologiaan mukavassa ilmapiirissä Tampereen Helluntaiseurakunnassa.

Nyt uutuutena MessagePLUSsan opetus tapahtuu syksyllä pääasiallisesti ryhmässä Tampereella kahtena iltana viikossa (+ parin päivän lähijakso joko Keuruulla tai Helsingissä). Lisäksi voit halutessasi suorittaa samanaikaisesti IK-opiston muita Core-monimuoto-ohjelmaa pääosin verkko-opetuksena (sisältää muutaman lähijakson Keuruulla). Core-monimuoto-ohjelmassa opiskellaan Core 1 ja Core 2 -tason aineita.

IK-opiston Core monimuoto-opintoihin hakiessasi voit hakeutua australialaisen Alphacrusis Collegen Bachelor of Theology tutkinto-ohjelmaan.

Suorittaessasi MessagePLUSan kanssa samanaikaisesti Core-monimuotoa yhteensä vähintään kolme ainetta arvosanoin, sinun on mahdollista hakea opintotukea opintoihisi.

 

OPETUS

MESSAGE

Laadukkaasta opetuksesta vastaavat pitkän kokemuksen omaavat pastorit, lähetystyöntekijät ja raamatunopettajat sekä oman alansa erikoisasiantuntijat. Kurssien lisäksi koulu sisältää käytännön palvelemista seurakunnassa sekä kasvuryhmään osallistumista. Opinnot jakautuvat seuraaviin aihealueisiin: Raamattuopinnot, Kristillinen oppi, Seurakuntatyö & opetuslapseus sekä Käytännön harjoittelu.

IK-opiston opettajat ja palvelu seurakunnan sykkeessä tuovat oleellisen lisän opetuksiin.

Vuoden 2023 syyslukukausi on itsenäinen kokonaisuus tänä syksynä aloittaville. Se toimii silti myös täydentävinä opintoina viime syksyn opiskelijoille.

 

SISÄLTÄÄ:

  • Opetuksen kolmena päivänä viikossa neljän kuukauden ajan.
  • Kahden vuorokauden opiskelujakson IK-opistossa Keuruulla.
  • IK-opiston opintopisteitä opintoja jatkaville.

MESSAGEPLUS

MessagePLUSassa on mukana MESSAGEsta tuttujen opettajien lisäksi IK-opiston opettajia sekä muita helluntailaisia teologeja. Kurssit suoritetaan monimuoto-opintoina, jotka sisältävät sekä verkko-opiskelua, että lähiopiskelua Tampereen Helluntaiseurakunnalla sisältäen muun muassa ryhmätyötä ja luentoja. Lisänä on lyhyet lähiopiskelujaksot IK-opistossa Keuruulla. Opinnot sisältävät IK-opiston Core 1 ja Core 2 -tason teologisia aineita.

MessagePLUS-linjan syyslukukausi sisältää sekä uuden MESSAGEN opinnot maanantaista keskiviikkoon, että iltaan sijoittuvat ajoittuvat MessagePLUS teologiset opinnot.

Kevät lukukausi muodostuu pelkistä MessagePLUS teologisista opinnoista. Sekä keväällä, että syksyllä MessagePLUS sisältää jonkin verran viikonloppu opiskelua.

IK-opiston monimuoto-ohjelmassa arvosanoin opiskelevilla on oikeus opintotukeen.

 

INFO

MESSAGE-opetuslapseuskoulu toimii yhteistyössä IK-opiston kanssa. Opetus järjestetään pääosin Tampereen Helluntaiseurakunnalla. Lukukauteen sisältyy kahden päivän opintojakso IK-opistossa Keuruulla.

Kouluviikko muodostuu pääasiallisesti kolmesta (yleensä make) nelituntisesta opetuspäivästä (klo 913) eli se mahdollistaa työnteon koulun ohella.

MessagePLUS luennot ajoittuvat ilta-aikaan ja loppuviikkoon. Tiedot tarkentuvat myöhemmin.

Kysy rohkeasti lisää koulusta sähköpostilla: jaakko.pasanen[@]tamperehelluntai.fi tai sivun lopussa olevan lomakkeen kautta.

 

HINTA:

  • 425€
  • Hinta sisältää koko syksyn opetuksen.
  • Hinta sisältää täyshoidon kahden vuorokauden opiskelujaksolla IK-opistossa Keuruulla.
  • Lisäksi MessagePLUS-opiskelijoille IK-opiston jokaisesta seminaarijaksosta 340€ maksu sekä AC:n tutkinto-ohjelmassa oleville 85€ lisämaksu per seminaarijakso. Syksy sisältää kaksi ja kevät kolme seminaarijaksoa (IK-opisto laskuttaa nämä suoraan).

HUOM! MessagePLUS-opiskelijat, jotka suorittavat Core-monimuoto-opintoja vähintään kolme ainetta arvosanoin, on mahdollista hakea opintotukea.

 

 

HAKEMINEN

  1. Tulosta alla oleva hakemus, täytä hakemus ja lähetä se suljetussa kirjekuoressa postimerkin kanssa Tampereen Helluntaiseurakunnan toimistoon: Message-opetuslapseuskoulu / Tampereen Helluntaiseurakunta, Aleksanterinkatu 18, 33100 Tampere.
  2. Pyydä pastoriasi, seurakuntasi vanhinta tai hengellistä johtajaa täyttämään vapaamuotoinen suositus ja postittamaan se edellä mainittuun osoitteeseen ennen hakuajan päättymistä. Voit myös itse toimittaa suosituksen hakemuksesi mukana.

Hakuaika 15.7. asti.

Haku MESSAGE-linjalle

 

Haku MessagePLUS-linjalle

Täyttää sekä MESSAGE-hakulomake että IK-opiston hakulomake. Rastita IK-opiston hakulomakeesta Monimuoto-opinnot: CORE MONIMUOTO. Mikäli haluat myös hakea Alphacrusis Collegen tutkinto-ohjelmaan, rastita myös se.

MESSAGEN hakukaavake ja suositus lähetetään Tampereen Helluntaiseurakunnalle yllä olevin tiedoin ja IK-opiston hakukaavake lähetetään suoraan IK-opistolle.

+

YHTEYSTIEDOT

Message-opetuslapseuskoulu /
Tampereen Helluntaiseurakunta
Aleksanterinkatu 18
33100 Tampere

message[@]tamperehelluntai.fi
puh. 040 416 0318