Uudistettu MESSAGE-koulu alkaa syksyllä 2021!

Tänä syksynä starttaa aivan uusi MESSAGE-lukukausi. Uppoudut syvemmälle Raamattuun, kasvat Jumalasuhteessasi, opit jäsentämään uskoasi paremmin. Yksi syksy voi muuttaa elämän!

Syksyllä 2021 alkaa myös uusi MessagePLUS-linja, joka mahdollistaa teologisia opintoja yhteistyössä IK-opiston Core-monimuoto-ohjelman kanssa. MessagePLUS sisältää sekä MESSAGEn että lisänä tulevat teologiset opinnot. Core-monimuoto-opintoja suorittaessasi vähintään kolmea ainetta arvosanoin, on sinulla mahdollista hakea opintotukea.

Hakuaikaa jatkettu 18.8. asti! Kysele rohkeasti koulusta vielä hakuajan loppumisen jälkeenkin.

MIKÄ?

MESSAGE sytyttää, rohkaisee, juurruttaa ja muuttaa. Se syventää intohimoa Jumalan valtakunnalle, rohkaisee käyttämään omia lahjoja, juurruttaa Jumalan Sanan vankkumattomalle pohjalle ja muuttaa sydäntä. MESSAGEN perusajatus on auttaa kanavoimaan omat lahjat Jumalan valtakunnan työhön paikallisseurakunnassa ja omassa vaikutuspiirissä.

MESSAGE

Syksyllä 2021 Tampereen Helluntaiseurakunnassa starttaa sisällöltään uudistettu MESSAGE-opetuslapseuskoulu. Nyt alkava koulu sopii ensikertalaiselle tai jo aiemmin MESSAGEn käyneille.

Opetus on tutusti maanantaista keskiviikkoon aamupäivisin. MESSAGE juurruttaa Jumalan Sanaan ja auttaa löytämään omat lahjansa Jumalan valtakunnan palveluksessa.

MESSAGEPLUS

Opetuslapseuskoulun lisäksi voit hakea vuoden kestävään MessagePLUS-ohjelmaan, jossa syvennytään tarkemmin muun muassa teologisiin kysymyksiin. MessagePLUS-linjalla voit kasvaa ja syventyä teologiaan mukavassa ilmapiirissä Tampereen Helluntaiseurakunnassa.

Sinulla on halutessasi mahdollista suorittaa samanaikaisesti IK-opiston Core-monimuoto-ohjelmaa pääosin verkko-opetuksena (sisältää muutaman lähijakson Keuruulla). Core-monimuoto-ohjelmassa opiskellaan Core 1 -tason aineita. IK-opiston Core monimuoto-opintoihin hakiessasi voit hakeutua australialaisen Alphacrusis Collegen Bachelor of Theology tutkinto-ohjelmaan.

Suorittaessasi MessagePLUSan kanssa samanaikaisesti Core-monimuotoa yhteensä vähintään kolme ainetta arvosanoin, sinun on mahdollista hakea opintotukea opintoihisi.

 

OPETUS

MESSAGE

Laadukkaasta opetuksesta vastaavat pitkän kokemuksen omaavat pastorit, lähetystyöntekijät ja raamatunopettajat sekä oman alansa erikoisasiantuntijat. Kurssien lisäksi koulu sisältää käytännön palvelemista seurakunnassa sekä kasvuryhmään osallistumista. Opinnot jakautuvat seuraaviin aihealueisiin: Raamattuopinnot, Kristillinen oppi, Seurakuntatyö & opetuslapseus sekä Käytännön harjoittelu.

IK-opiston opettajat ja palvelu seurakunnan sykkeessä tuovat oleellisen lisän opetuksiin.

Vuoden 2021 syyslukukausi on uusi itsenäinen kokonaisuus tänä syksynä aloittaville. Se toimii silti myös täydentävinä opintoina viime syksyn opiskelijoille.

 

SISÄLTÄÄ:

  • Opetuksen kolmena päivänä viikossa neljän kuukauden ajan.
  • Kahden vuorokauden opiskelujakson IK-opistossa Keuruulla.
  • IK-opiston opintopisteitä opintoja jatkaville.

MESSAGEPLUS

MessagePLUSassa on mukana MESSAGEsta tuttujen opettajien lisäksi IK-opiston opettajia sekä muita helluntailaisia teologeja. Kurssit suoritetaan monimuoto-opintoina, jotka sisältävät sekä verkko-opiskelua, että lähiopiskelua Tampereen Helluntaiseurakunnalla sisältäen muun muassa ryhmätyötä ja luentoja. Lisänä on lyhyet lähiopiskelujaksot IK-opistossa Keuruulla. Opinnot sisältävät IK-opiston Core 1 -tason teologisia aineita.

MessagePLUS-linjan syyslukukausi sisältää sekä uuden MESSAGEN opinnot maanantaista keskiviikkoon, että loppuviikolle ajoittuvat MessagePLUS teologiset opinnot.

Kevät lukukausi muodostuu pelkistä MessagePLUS teologisista opinnoista. Sekä keväällä, että syksyllä MessagePLUS sisältää jonkin verran viikonloppu opiskelua.

IK-opiston monimuoto-ohjelmassa arvosanoin opiskelevilla on oikeus opintotukeen ja Alphacrusis Collegen tutkinto-ohjelmaan hakevat voivat jatkaa myöhemmin Core 2 -tason opintoihin.

MessagePLUS pyrkii rakentamaan vuodelle 2022 ja 2023 jatkovuotta. Jatkovuosi mahdollistaisi hakemisen IK-opiston Core 2 -tason monimuoto-opintoihin ja näin tutkinto-opiskelun jatkumisen.

 

INFO

MESSAGE-opetuslapseuskoulu alkaa maanantaina 30.8.2021 yhteistyössä IK-opiston kanssa. Opetus järjestetään pääosin Tampereen Helluntaiseurakunnalla. Lukukauteen sisältyy kahden päivän opintojakso IK-opistossa Keuruulla.

Kouluviikko muodostuu kolmesta (yleensä ma-ke) nelituntisesta opetuspäivästä (klo 9-13) eli se mahdollistaa työnteon koulun ohella.

MessagePLUS luennot ajoittuvat lähinnä loppuviikolle. Tiedot tarkentuvat myöhemmin.

Kysy rohkeasti lisää koulusta sähköpostilla: jaakko.pasanen[@]tamperehelluntai.fi tai sivun lopussa olevan lomakkeen kautta.

 

HINTA:

  • 400€
  • Hinta sisältää koko syksyn opetuksen.
  • Hinta sisältää täyshoidon kahden vuorokauden opiskelujaksolla IK-opistossa Keuruulla.
  • Lisäksi MessagePLUS-opiskelijoille IK-opiston jokaisesta seminaarijaksosta 340€ maksu sekä AC:n tutkinto-ohjelmassa oleville 85€ lisämaksu per seminaarijakso. Syksy sisältää kaksi ja kevät kolme seminaarijaksoa (IK-opisto laskuttaa nämä suoraan).

HUOM! MessagePLUS-opiskelijat, jotka suorittavat Core-monimuoto-opintoja vähintään kolme ainetta arvosanoin, on mahdollista hakea opintotukea.

 

 

HAKEMINEN

  1. Tulosta alla oleva hakemus, täytä hakemus ja lähetä se suljetussa kirjekuoressa postimerkin kanssa Tampereen Helluntaiseurakunnan toimistoon: Message-opetuslapseuskoulu / Tampereen Helluntaiseurakunta, Aleksanterinkatu 18, 33100 Tampere.
  2. Pyydä pastoriasi, seurakuntasi vanhinta tai hengellistä johtajaa täyttämään vapaamuotoinen suositus ja postittamaan se edellä mainittuun osoitteeseen ennen hakuajan päättymistä. Voit myös itse toimittaa suosituksen hakemuksesi mukana.

Hakuaikaa jatkettu 18.8. asti! Kysele rohkeasti koulusta vielä hakuajan loppumisen jälkeenkin.

Haku MESSAGE-linjalle

 

Haku MessagePLUS-linjalle

Täyttää sekä MESSAGE-hakulomake että IK-opiston hakulomake. Rastita IK-opiston hakulomakeesta Monimuoto-opinnot: CORE MONIMUOTO. Mikäli haluat myös hakea Alphacrusis Collegen tutkinto-ohjelmaan, rastita myös se.

MESSAGEN hakukaavake ja suositus lähetetään Tampereen Helluntaiseurakunnalle yllä olevin tiedoin ja IK-opiston hakukaavake lähetetään suoraan IK-opistolle.

+

YHTEYSTIEDOT

Message-opetuslapseuskoulu /
Tampereen Helluntaiseurakunta
Aleksanterinkatu 18
33100 Tampere

jaakko.pasanen[@]tamperehelluntai.fi
puh. 040 416 0318

OTA YHTEYTTÄ

14 + 13 =