Messagekoulu jälleen syksyllä 2020!

Yksi syksy voi muuttaa elämäsi! Anna puolivuotta kaikkein tärkeimmälle. Opi lisää Raamatusta.
Syvennä suhdettasi Jumalaan. Tutustu uusiin ihmisiin.

Hakuaikaa jatkettu 15.8.2020 asti!

MIKÄ?

MESSAGE sytyttää, rohkaisee, juurruttaa ja muuttaa. Puoli vuotta opetuslapseuskoulussa syventää intohimoa Jumalan valtakunnalle, rohkaisee käyttämään omia lahjoja, juurruttaa Jumalan Sanan vankkumattomalle pohjalle ja muuttaa sydäntä. MESSAGEN perusajatus on auttaa kanavoimaan omat lahjat Jumalan valtakunnan työhön paikallisseurakunnassa ja omassa vaikutuspiirissä.

OPETUS

Laadukkaasta opetuksesta vastaavat pitkän kokemuksen omaavat pastorit, lähetystyöntekijät ja raamatunopettajat sekä oman alansa erikoisasiantuntijat. Kurssien lisäksi koulu sisältää käytännön palvelemista seurakunnassa sekä kasvuryhmään osallistumista. Opinnot jakautuvat seuraaviin aihealueisiin: Raamattuopinnot, Kristillinen oppi, Seurakuntatyö & opetuslapseus sekä Käytännön harjoittelu.

IK-opiston opettajat ja palvelu seurakunnan sykkeessä tuovat oleellisen lisän opetuksiin.

Vuoden 2020 syyslukukausi on uusi itsenäinen kokonaisuus tänä syksynä aloittaville. Se toimii silti myös täydentävinä opintoina viime syksyn opiskelijoille.

 

SISÄLTÄÄ:

  • Opetuksen kolmena päivänä viikossa neljän kuukauden ajan.
  • Kahden vuorokauden opiskelujakson IK-opistossa Keuruulla 8.-9.9.2020.
  • IK-opiston opintopisteitä opintoja jatkaville.

INFO

MESSAGE-opetuslapseuskoulu alkaa 31.8.2020 yhteistyössä IK-opiston kanssa. Opetus järjestetään pääosin Tampereen Helluntaiseurakunnalla. Lukukauteen sisältyy kahden päivän opintojakso IK-opistossa Keuruulla 8.-9.9.2020.

Kouluviikko muodostuu kolmesta (yleensä ma-ke) nelituntisesta opetuspäivästä (klo 9-13) eli se mahdollistaa työnteon koulun ohella. Lukukausi päättyy 14.12.2020.

Kysy rohkeasti lisää koulusta sähköpostilla: message[@]tamperehelluntai.fi tai sivun lopussa olevan lomakkeen kautta.

 

HINTA:

  • 400€
  • Hinta sisältää koko syksyn opetuksen.
  • Hinta sisältää täyshoidon kahden vuorokauden opiskelujaksolla IK-opistossa Keuruulla.

HAKEMINEN

  1. Tulosta alla oleva hakemus, täytä hakemus ja lähetä se suljetussa kirjekuoressa postimerkin kanssa Tampereen Helluntaiseurakunnan toimistoon: Message-opetuslapseuskoulu / Tampereen Helluntaiseurakunta, Aleksanterinkatu 18, 33100 Tampere.
  2. Pyydä pastoriasi, seurakuntasi vanhinta tai hengellistä johtajaa täyttämään vapaamuotoinen suositus ja postittamaan se edellä mainittuun osoitteeseen ennen hakuajan päättymistä. Voit myös itse toimittaa suosituksen hakemuksesi mukana.

Hakuaika päättyy 20.7.2020. Hakuaikaa jatkettu 15.8.2020 asti!

YHTEYSTIEDOT

Message-opetuslapseuskoulu /
Tampereen helluntaiseurakunta
Aleksanterinkatu 18
33100 Tampere

message[@]tamperehelluntai.fi
puh. 040 416 0318

OTA YHTEYTTÄ

7 + 12 =