Seniorit

Tampereen Helluntaiseurakunnan seniorityö kutsuu mukaan toimintaansa. Keskiviikkoisin ja joka toinen maanantai kutsumme sinua monipuolisen ja virikkeellisen ohjelman pariin. Tavoitteenamme on luoda tapaamisiimme lämmin, sydämellinen ja yhteyttä rakentava ilmapiiri.

PÄIVÄTILAISUUS

Keskiviikkoisin klo 12–14

Päivätilaisuus on kaikille avoin jumalanpalvelus. Tilaisuudessa on raamatunopetutusta, kokemuspuheenvuoroja sekä musiikkia, josta vastaa Ilonia-kuoro ja pienryhmät.

Yhdessä laulamme tuttuja hengellisiä lauluja. Lopuksi juomme kahvit ja nautimme toistemme seurasta.

Toimintaamme virkistävät seurakuntavierailut. Muutaman kerran vuodessa saamme pitää vierainamme muiden seurakuntien senioriryhmiä ja vastavuoroisesti käymme vierailemassa ja virkistämässä heitä.

Kesätauon aikana järjestetään seniorien päiväleiri Kukkolan leirikeskuksessa.

 

Ilonia-kuoro

Mikäli olet laulu- tai soittotaitoinen seniori, tervetuloa Ilonia-kuoroon. Harjoittelemme pääsääntöisesti keskiviikkoisin klo 10.30–11.30 ennen Päivätilaisuutta, jossa laulamme.

Palvelemme ajoittain myös seurakunnan sunnuntain jumalanpalveluksissa ja seurakuntavierailuilla.

SENIORIYSTÄVÄT

Joka toinen maanantai klo 12–14

Senioriystävien maanantain aloitamme yhteisellä lounaalla. Alkuhartauden ja yhteislaulujen jälkeen kuuntelemme alustuksen toivomastamme aiheesta ja jatkamme aiheen pohdintaa pienryhmissä. Virkistämme kehoamme ohjatulla taukojumpalla.

Katso tarkemmat päivämäärät tulevista tapahtumista.

 

SENIORIKÄVELY

Joka toinen torstai klo 13

Yhteyttä, kehon ja mielen hyvinvointia rakentavat seniorikävelyt suuntautuvat kaupungin nähtävyyksiin tai luonnon helmaan. Retkien päätteeksi nautimme yhteisestä hetkestä kahvilassa tai nuotion äärellä luonnossa.

Lisätietoa kävelykohteista saa senioritilaisuuksissa.