fbpx

Seniorit

Tampereen Helluntaiseurakunnan eläkeläistyö kutsuu mukaan toimintaansa. Maanantaina ja keskiviikkona on tarjolla monipuolista ja virikkeellistä ohjelmaa lämmöllä ja sydämellä kaikkien mukaantulleiden parhaaksi.

MAANANTAI

12.00 Senioriystävät

Maanantain Senioriystävät-päivätapahtuma sisältää lounaan ja kahvin lisäksi ajankohtaisia alustuksia, keskustelua ja vertaistukea ryhmissä, yhteislaulua sekä vapaata seurustelua.

Senioriystävät-tapahtumat ovat n. 2 kertaa kuukaudessa. Tilaisuudet alkavat klo 12.00 ja kestävät normaalisti klo 14.00 saakka. Tilaisuudet on tarkoitettu seurakunnan omille eläkeläisille. Voit kuitenkin tuoda mukanasi ystäväsi tai naapurisi, vaikka hän ei kuuluisikaan seurakuntaan. Lounasmaksu on vapaaehtoinen.

KESKIVIIKKO

12.30 Päivätilaisuus

Keskiviikon päivätilaisuus on kaikille avoin senioreille kohdennettu hengellinen päivätilaisuus, jossa puheiden lisäksi on yhteis- ja kuorolaulua sekä tilaisuuden päätteeksi kahvit. Muutaman kerran vuodessa muiden seurakuntien eläkeläiset tekevät vierailun meidän tilaisuuksiimme.

Keskiviikon päivätilaisuudet ovat pääsääntöisesti joka keskiviikko kesää ja joulunaikaa lukuunottamatta. Tilaisuudet alkavat klo 12.30 ja kestävät  normaalisti n. klo 14.30 saakka.

Seniorileiri Kukkolassa 2.–3.7.2019

Lähtö seurakunnalta (Aleksanterinkatu 18) molempina päivinä klo 8.30 ja paluu n. klo 20.20. Voit saapua myös omalla autolla.

Kukkolassa on mahdollisuus yöpyä (omat lakanat mukaan).

Ohjelmassa: vapaata yhdessäoloa, raamattutunteja, musiikkia, saunomista ym.
Mukana Meria Jokinen, Jarmo Makkonen, Eeva Seppäläinen, Ritva Tiilikainen, Teuvo Toivanen, Pertti Virolainen, Pekka Ylenius jne.

Ei ennakkoilmoittautumista.