Seniorit

Tampereen Helluntaiseurakunnan eläkeläistyö kutsuu mukaan toimintaansa. Maanantaina ja keskiviikkona on tarjolla monipuolista ja virikkeellistä ohjelmaa lämmöllä ja sydämellä kaikkien mukaantulleiden parhaaksi.

KESKIVIIKKO

12.00 Päivätilaisuus – Alkaa 2.9.

Syksyllä 2020 ei kuoro- tai yhteislaulua eikä kahvitusta.

Keskiviikon päivätilaisuus on kaikille avoin senioreille kohdennettu hengellinen päivätilaisuus, jossa puheiden lisäksi on yhteis- ja kuorolaulua sekä tilaisuuden päätteeksi kahvit. Muutaman kerran vuodessa muiden seurakuntien eläkeläiset tekevät vierailun meidän tilaisuuksiimme.

Keskiviikon päivätilaisuudet ovat pääsääntöisesti joka keskiviikko kesää ja joulunaikaa lukuunottamatta. Tilaisuudet alkavat klo 12.00 ja kestävät  normaalisti n. klo 14.00 saakka.

 

MAANANTAI

12.00 Senioriystävät – Tauolla syksyn

Maanantain Senioriystävät-päivätapahtuma sisältää lounaan ja kahvin lisäksi ajankohtaisia alustuksia, keskustelua ja vertaistukea ryhmissä, yhteislaulua sekä vapaata seurustelua.

Senioriystävät-tapahtumat ovat n. 2 kertaa kuukaudessa. Tilaisuudet alkavat klo 12.00 ja kestävät normaalisti klo 14.00 saakka. Lounasmaksu on vapaaehtoinen.