Seniorit

Tampereen Helluntaiseurakunnan eläkeläistyö kutsuu mukaan toimintaansa. Maanantaina ja keskiviikkona on tarjolla monipuolista ja virikkeellistä ohjelmaa lämmöllä ja sydämellä kaikkien mukaantulleiden parhaaksi.

KESKIVIIKKO

12.00 Päivätilaisuus

Keskiviikon päivätilaisuus on kaikille avoin senioreille kohdennettu jumalanpalvelus, jossa puheiden lisäksi on yhteis- ja kuorolaulua sekä tilaisuuden päätteeksi kahvit. Muutaman kerran vuodessa muiden seurakuntien eläkeläiset tekevät vierailun meidän tilaisuuksiimme.

Keskiviikon päivätilaisuudet ovat pääsääntöisesti joka keskiviikko kesää ja joulunaikaa lukuunottamatta. Tilaisuudet alkavat klo 12.00 ja kestävät normaalisti noin klo 13.30 saakka.

 

MAANANTAI

12.00 Senioriystävät

Senioriystävien teema-aiheiset keskustelutilaisuudet klo 12.00 Alasalissa joka toinen maanantai. Ohjelmassa monipuolinen lounas, jonka jälkeen alkuhartaus, lauluryhmä tai yhteislaulua sekä alustus pöydissä tapahtuville keskusteluille. Katso tarkemmat päivämäärät tulevista tapahtumista.

 

12.00 Seniorikävely

Joka toinen maanantai seniorikävely kaupungin nähtävyyksiin tai luonnon helmaan. Kävelyretket päättyvät usein yhteiseen hetkeen kahvilaan tai luonnossa nuotiolle. Lähtöpaikka ilmoitetaan tulevissa tapahtumissa.