Seniorit

Tampereen Helluntaiseurakunnan seniorityö kutsuu mukaan toimintaansa. Keskiviikkoisin ja joka toinen maanantai kutsumme sinua monipuolisen ja virikkeellisen ohjelman pariin. Tavoitteenamme on luoda tapaamisiimme lämmin, sydämellinen ja yhteyttä rakentava ilmapiiri.

PÄIVÄTILAISUUS

Keskiviikkoisin 1214

Päivätilaisuus on kaikille avoin. Tilaisuudessa on raamatunopetutusta, kokemuspuheenvuoroja sekä musiikkia, josta vastaa Ilonia-kuoro ja pienryhmät.

Yhdessä laulamme tuttuja hengellisiä lauluja. Lopuksi juomme kahvit ja nautimme toistemme seurasta.

Toimintaamme virkistävät seurakuntavierailut. Muutaman kerran vuodessa saamme pitää vierainamme muiden seurakuntien senioriryhmiä ja vastavuoroisesti käymme vierailemassa ja virkistämässä heitä.

Kesätauon aikana järjestetään seniorien päiväleiri Kukkolan leirikeskuksessa.

 

SENIORIYSTÄVÄT

Joka toinen maanantai 12–14 

Senioriystävien maanantain aloitamme yhteisellä lounaalla. Alkuhartauden ja yhteislaulujen jälkeen kuuntelemme alustuksen toivomastamme aiheesta ja jatkamme aiheen pohdintaa pienryhmissä. Virkistämme kehoamme ohjatulla taukojumpalla.

Katso tarkemmat päivämäärät tulevista tapahtumista.

 

SENIORIKÄVELY

Joka toinen torstai klo 13

Yhteyttä, kehon ja mielen hyvinvointia rakentavat seniorikävelyt suuntautuvat kaupungin nähtävyyksiin tai luonnon helmaan. Retkien päätteeksi nautimme yhteisestä hetkestä kahvilassa tai nuotion äärellä luonnossa.

Lähtöpaikka ilmoitetaan tulevissa tapahtumissa.