Avioparityö

Seurakunnan avioparityö tukee perheitä.

 

Ajankohtaista

Aviopariristeily 2023 DIA

Pinnalla-aviopariristeily

Viking Gracella 27.–28.4.2024

Risteily on täynnä.

Sitova ilmoittautuminen ja maksu 21.3. mennessä. Varaathan paikkasi nopeasti, paikkoja on rajoitetusti!

Hinta
228 tai 202 € / aviopari. Hintaan sisältyy mm. parivuoteellinen hytti, meriaamiainen, buffet-päivällinen ja päivien ohjelma.

Lähtö ja paluu
Lähtö la Turku klo 20.55 / paluu su klo 19.50

Lisätietoa
Johanna Ihonen, ihonenjohanna[at]gmail.com.

Ps. Ota yhteyttä, mikäli haluat mahdollistaa taloudellisesti jonkun parin lähtemisen.

Risteily on täynnä.

Avioparityö

Parisuhde ja vanhemmuus ovat sekä elämän suurimpia lahjoja että haasteita. On tärkeää, että seurakunnan avioparityö tukee jäseniään näissä elämän ydinkysymyksissä.

Tavoitteemme on tukea ja auttaa aviopareja löytämään lisää läheisyyttä ja vahvempaa kumppanuutta avioliittoonsa. Järjestämme aviopari-iltapäiviä, -viikonloppuja ja -leirejä, joissa käsitellään parisuhteen kysymyksiä elämänmakuisesti.

Seurakuntamme avioparityön toiminta perustuu kristilliseen avioliittokäsitykseen, puolisoiden keskinäiseen kunnioitukseen, tasavertaiseen kumppanuuteen sekä armoon ja anteeksiantoon.

Seuraa avioparityön tiedotusta Facebookissa:

Avioparityön vastaavat:
Joonas ja Johanna Ihonen
joonas.ihonen[@]gmail.com, ihonenjohanna[@]gmail.com

Tukipari

Tukiparitoiminta on vertaistukeen perustuvaa keskusteluapua pariskunnalta pariskunnalle. Tukipari kulkee hetken matkaa avioparin rinnalla, kuuntelee ja rohkaisee. Toiselta avioparilta saa usein uusia näkökulmia oman parisuhteen haasteisiin. Tapaamisten määrästä ja tapaamispaikasta sovitaan tukiparin kanssa.

Kun haluat tukiparin, ota yhteyttä lomakkeen kautta.

Tukea eronneille

Ero on eräs yksi elämän suurimpia kriisejä. Se aiheuttaa ahdistusta ja heikentää usein ainakin tilapäisesti ihmisen itsetuntoa. Ero tuo mukanaan monenlaisia tunteita. Kaikki tunteet, kuten suru, viha, aggressio ja pettymys, kuuluvat asiaan. Myös pettymyksen ja syyllisyyden tunteet liittyvät usein vahvasti eroprosessiin. Moni saattaa myös hävetä sitä, että liitto ei onnistunutkaan, vastoin suvun ja perheen odotuksia.

Vertaistukiryhmä eron kokeneille
Vertaistukiryhmässä käsitellään eroon liittyviä kokemuksia, tunteita ja kysymyksiä. Kokoontumiskertoja on noin 6, ja ryhmään otetaan kerrallaan 6–8 osallistujaa.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:
Anneli Hankkio, 0503426730, anneli.hankkio[@]gmail.com