PIRKKALAN KAMPUS – AJANKOHTAISTA

joulu
4
Pirkkalan Kampuksen jumalanpalvelus
17:00
Ninan keittiö, Kauppakeskus Veska
tammi
9
Pirkkalan Kampuksen C. S. Lewis -kirjapiiri
18:00
Härmälänrannan Verstas
Kuvataideterapiasta voimavaroja arkeen -workshop

Kuvataideterapiasta voimavaroja arkeen -workshop

Stressaako kiireinen arki tai masentaako pimeä marraskuu? Tule kokeilemaan käytännössä, miten kuvataideterapia voi olla tukemassa hyvinvointiasi. Osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta, eikä taiteellista lahjakkuutta. Kouluttajana toimii kuvataideterapian opiskelija Hannakaisa Hautamäki. Lisätietoa täältä.

Sunnuntaina 20.11. kello 15.00, Ninan keittiö, kauppakeskus Veska.

 

C. S. Lewis -kirjapiiri

Pirkkalan Kampuksen C. S. Lewis -kirjapiiri kokoontuu Pirkkalassa. Vajaan tusina kirjallisuuden ystävää hakeutuu joka toinen viikko keskustelemaan maailmankuulun kirjailijan tekstien innoittamista aiheista. Keskustelu on polveilevaa, syvällistä ja välillä on naurettu kunnolla.⁠

C. S. Lewis -kirjapiirin syksyn 2022 kirja on Neljä rakkautta.

Me olemme Pirkkalan Kampus

Tampereen Helluntaiseurakunnan Pirkkalan Kampus on maanläheinen seurakunta lähellä sinua. 

Pirkkalan Kampus on olemassa, jotta jokainen Pirkkala-Härmälä alueella asuva ihminen saisi mahdollisuuden tutustua lähemmin kristinuskoon ja löytää itselleen hengellisen kodin.

Olet tervetullut mukaan rakentumaan ja rakentamaan yhdessä Pirkkalan Kampusta. Halunamme on nähdä Jeesuksen esille tuoman Isän Jumalan rakkauden muuttavan meidän ja monien muiden elämiä.

Ota rohkeasti yhteyttä alla löytyviin yhteystietoihin mikäli sinua kiinnostaa kysellä lisää meistä tai tulla mukaan toimintaan. Olet muutenkin tervetullut tulemaan kaikkiin kalenterista löytyviin tapahtumiimme.

Pirkkalan Kampus on osa Tampereen Helluntaiseurakuntaa

Pirkkalan Kampus on kiinteä osa Tampereen Helluntaiseurakuntaa. Olemme seurakunnan siipi lähellä Härmälän, Härmälänrannan ja Pirkkalan ihmisiä. Jaamme saman näyn, arvot, mission ja johtajuuden Tampereen Helluntaiseurakunnan kanssa. Olemme yksi elävä, kasvava ja opetuslapseuttava yhteisö seurakunnan sisällä.

Pirkkalan Kampuksen toimintaa johtaa kampuspastori Jaakko Pasanen ja seurakuntapastori Jarkko Lindqvist yhdessä vapaaehtoisjohtajien kanssa.

Ota yhteyttä

Jaakko Pasanen

Pirkkalan kampuspastori
050 556 3777
jaakko.pasanen[@]tamperehelluntai.fi

Jarkko Lindqvist

Seurakuntapastori
Nuorisotyön johtaja, Youth Ministry
040 512 9646
jarkko.lindqvist[@]tamperehelluntai.fi