PIRKKALAN KAMPUS – AJANKOHTAISTA

loka
18
loka
31
Pirkkalan Kampuksen jumalanpalvelus
17:00
Pirkkalan yhteislukio Silmun aula
marras
1
marras
14
Pirkkalan Kampuksen jumalanpalvelus
17:00
Ninan keittiö, Kauppakeskus Veska
marras
15

C. S. Lewis -kirjapiiri

Pirkkalan Kampuksen C. S. Lewis -kirjapiiri on startannut. Vajaan tusina kirjallisuuden ystävää on hakeutunut viikoittain Härmälänrantaan keskustelemaan maailmankuulun kirjailijan tekstien innoittamista aiheista. Keskustelu on ollut polveilevaa, syvällistä ja välillä on naurettu kunnolla.⁠ C. S. Lewis -piiri jatkuu syyskuun alussa, josta lisätietoa on tulossa pian.

Me olemme Pirkkalan Kampus

Tampereen Helluntaiseurakunnan Pirkkalan Kampus on maanläheinen seurakunta lähellä sinua. 

Pirkkalan Kampus on olemassa, jotta jokainen Pirkkala-Härmälä alueella asuva ihminen saisi mahdollisuuden tutustua lähemmin kristinuskoon ja löytää itselleen hengellisen kodin.

Olet tervetullut mukaan rakentumaan ja rakentamaan yhdessä Pirkkalan Kampusta. Halunamme on nähdä Jeesuksen esille tuoman Isän Jumalan rakkauden muuttavan meidän ja monien muiden elämiä.

Ota rohkeasti yhteyttä alla löytyviin yhteystietoihin mikäli sinua kiinnostaa kysellä lisää meistä tai tulla mukaan toimintaan. Olet muutenkin tervetullut tulemaan kaikkiin kalenterista löytyviin tapahtumiimme.

Pirkkalan Kampus on osa Tampereen Helluntaiseurakuntaa

Pirkkalan Kampus on kiinteä osa Tampereen Helluntaiseurakuntaa. Olemme seurakunnan siipi lähellä Härmälän, Härmälänrannan ja Pirkkalan ihmisiä. Jaamme saman näyn, arvot, mission ja johtajuuden Tampereen Helluntaiseurakunnan kanssa. Olemme yksi elävä, kasvava ja opetuslapseuttava yhteisö seurakunnan sisällä.

Pirkkalan Kampuksen toimintaa johtaa kampuspastori Jaakko Pasanen ja seurakuntapastori Jarkko Lindqvist yhdessä vapaaehtoisjohtajien kanssa.

Ota yhteyttä

Jaakko Pasanen

Pirkkalan kampuspastori
050 556 3777
jaakko.pasanen[@]tamperehelluntai.fi

Jarkko Lindqvist

Seurakuntapastori
Nuorisotyön johtaja, Youth Ministry
040 512 9646
jarkko.lindqvist[@]tamperehelluntai.fi