Lähetystyö

Teemme seurakuntana runsaasti lähetys- ja kehitysyhteistyötä ympäri maailmaa.

 

Ajankohtaista

Lähetyksen toimintapäivä

Lähetyksen toimintapäivä on kaikille avoin koko perheen toripäivä-tapahtuma, jonka tuotto menee lähetys- ja kehitysyhteistyöhön. Tänä vuonna teemana on Japani.

Tapahtuma on lauantaina 28.10.2023 klo 10–15 Tampereen Helluntaiseurakunnassa (Aleksanterinkatu 18).

Tarina jatkuu DIA

Tarina jatkuu -kurssi

Kurssi on tiivis ja innostava tietopaketti lähetystyöstä. Lisäksi se varustaa ja luo mahdollisuuksia hengelliselle kasvulle. Kurssi käsittelee samoja aihealueita kuin jo noin kymmenen vuoden ajan seurakunnassamme järjestetty Kairos-kurssi mutta on lyhyempi ja kevyempi versio siitä.

Seuraava kurssi syksyllä 2023
Pe 3.11. klo 17.30–20
La 4.11. klo 9–17

Ilmoittautuminen
Su 29.11. mennessä kairos.tampere[@]gmail.com

Olet mukana lähetystyössä!

Tiesitkö, että teemme seurakuntana runsaasti lähetys- ja kehitysyhteistyötä? Kun rakennat seurakuntaa, olet samalla mukana työssä Suomen rajojen ulkopuolella. Erityinen lähetyskolehti kerätään aina kuukauden kolmannen sunnuntain jumalanpalveluksessa.

Seurakuntamme lähetystyö kohdistuu erityisesti saavuttamattomiin kansanryhmiin. Kohdistamme lähetysrukousta, varoja ja lähettämistä erityisesti näihin kohteisiin. Tavoitteemme on uusien seurakuntien perustaminen, uusien hengellisten johtajien kasvattaminen ja näin työn moninkertaistuminen. Painopistealueenamme ovat lapset ja nuoret unohtamatta heidän perheitään ja yhteisöjään, joiden parissa he kasvavat. Tekemämme suurkaupunkityö tukee tätä samaa tavoitetta. Yksi lähetystyömme muoto on Globaalina ammattilaisena eli oman työn tai opiskelun kautta toimiminen, johon etsimme uusia luovia mahdollisuuksia. Varustamme maahanmuuttajia omien kansojensa parissa tehtävään työhön.

Seurakuntamme tekee työtä Japanissa ja Malawissa. Kehitysyhteistyö yhdessä Fidan kanssa painottuu Etiopiaan ja Kambodzaan. Olemme mukana suomensukuisen kansan Komipermjakien raamatunkäännösprojetissa. Venäjän seurakunnille annamme tarvittavaa asiantuntija-apua erityiskysymyksissä. Teemme työtä myös Baltian maissa. Afrikassa toimimme kumppanuusperiaatteella tukien seurakuntia, raamattukouluja ja antamalla humanitääristä apua. Meillä on tärkeitä erityiskohteita niin kutsutuilla 10/40 -alueen maissa.

Tavoitteemme on, että seurakuntamme ja sen kaikki jäsenet ovat aktiivisia lähetystyön esirukoilijoita ja lähettäjiä. Jokaisen, jolle Pyhä Henki antaa lähetyskutsun, on mahdollista koetella ja toteuttaa kutsuaan.

Lähetystoimikunta

Lähetystoimikunta järjestää Lähetyksen toimintapäivän syksyisin, joulumyyjäiset ja kevätmyyjäiset. Näiden tarkoituksena on osaltaan kerätä varoja seurakunnan lähetys- ja kehitysyhteistyöhön.

Teppo ja Hanna Rajala (pj.), yhteystiedot seurakunnan toimistosta.

Lähetystyön tapahtumat

Lähetyksen toimintapäivä lokakuussa.
Lähetysmyyjäiset loppukeväästä ja joulukuussa.

Lähetystyön yhteistyökumppanit

FIDA International
Avainmedia

Tue lähetystyötä!

Jäsenet voivat tukea toimintaamme:
FI27 5731 2020 0130 75 (viite: 2600).

Aktiot

Lyhytaikaisen lähetystyön eli aktion kautta pääset tutustumaan lähettien elämään ja auttamaan heitä erilaisissa projekteissa. Teemme 1–2 viikkoa kestäviä aktioita lähettikohteisiin eri vuodenaikoina. Teemme myös omaan ammattiin perustuvia aktiota muun muassa sairaanhoitaja, luokanopettaja ja media-alan aktioita.

Jos olet kiinnostunut lähtemään aktioon tänä vuonna ota yhteyttä aktiotiimiin!

Lisätiedot
Veronica ja Joona Laakso
aktiot[@]tamperehelluntai.fi

Lähetystyön kurssit

Tarina jatkuu -kurssi

Tarina jatkuu on kurssi Jumalan suunnitelmasta maailman kansoille. Kurssi inspiroi, kouluttaa ja haastaa kristittyjä yhteiseen lähetystehtävään. Lue lisää»

Kairos-kurssi

Kairos-kurssi on kaikille kristityille tarkoitettu opetuslapseuttava lähetysaiheinen intensiivikurssi. Lue lisää»