Leirit

Seurakuntamme järjestää leirejä lapsille, nuorille, perheille ja senioreille.

 

Lapsille

Rangerien syysleiri

Leiri pidetään 9.-10.10. Haukanhiedassa, Helvetinjärven kansallispuistossa. Paikalle (parkkipaikka) saavutaan omin kyydein kello 11. Ryhmissä kannattaa sopia yhteiskyytejä. Lähtö Tampereelle on sunnuntaina kello 12.

Leirillä yövytään teltoissa ja tehdään ruoat trangialla. Varatkaa mukaan lämmintä vaatetta, sadeasu, hyvää ja seikkailullista mieltä. Ilmoittautuneille tulee leirikirje, jossa on tarkemmat tiedot leiristä.

Huom! Uudisasukkaiden (1.-2. lk) kohdalla selvitellään yöpymistä vielä. Ellei yövytä, palataan Tampereelle lauantaina illalla. Ohjaajat infoavat tästä suoraan.

Syksyn kaverileiri

18.–20.10.2021 3.-5.-luokkalaisille

Lasten syysleirin teemana on ”tunteet pelissä”. Leirillä opitaan, että kaikki tunteet ovat hyväksyttyjä ja ne ovat olennainen osa elämäämme. Myös Jeesus tunsi samanlaisia tunteita kuin me tunnemme. Voimme oppia käsittelemään tunteitamme hyvällä tavalla. Jeesus ymmärtää, rakastaa ja neuvoo meitä. Kelpaamme Jumalalle juuri sellaisina kuin olemme.

Leiri järjestetään 3.-5.-luokkalaisille lapsille. Se tarjoaa lapsille unohtumattomia kokemuksia Kukkolan upeassa leirikeskuksessa (Konkintie 15, Pälkäne). Leiripäivä sisältää ruokailut, Raamatun opetusta, ulko- ja sisäpelejä, saunomista, iltahartauden sekä muuta mukavaa yhdessäoloa ja hauskanpitoa. Leiri on ensisijaisesti tarkoitettu Pirkanmaan alueen lapsille. Leirin osallistujamäärä on rajallinen, joten toimi nopeasti ilmoittautumisen kanssa. Ilmoittautuminen aukeaa 26.9.

Leirimaksu on 50 €, joka maksetaan tilisiirrolla (näytä maksutosite saapumisen yhteydessä) tai käteisellä leirin alussa. Maksamalla leirimaksun huoltaja antaa myös suostumuksensa lapsen leirille osallistumiseen.
Maksun saaja: Tampereen Helluntaiseurakunta
Tilinumero: FI27 5731 2020 0130 75
Viesti: Lapsen nimi ja teksti ”Lasten syysleirimaksu”

Lähtö linja-autolla: Ma 18.10 klo 10 seurakunnan edestä (Aleksanterinkatu 18, Tampere)
Paluu linja-autolla: Ke 20.10 klo 17 takaisin seurakunnalla

Leireillä noudatetaan Opetus- ja kulttuuriministeriön ja THL:n antamia ohjeita koronavirustartuntojen ehkäisemisestä. Tämän vuoksi leirille mahtuu vain rajallinen määrä lapsia.

Tarkemmat tiedot leiristä välitetään leirin alkua edeltävällä viikolla.

Lisätiedot: Jasmine Forsberg,
kaverileiri [@] gmail.com

Kukkolan talkooleiriviikonloppu

Syksy saapuu ja on aika perinteisten syystalkoiden. Talkooviikonloppu järjestetään 1.-3.10. Kukkolan leirikeskuksessa, Pälkäneellä. Tervetuloa mukaan yksin, ystävän kanssa tai koko perheen voimin!

Talkoissa riittää monenlaista mukavaa tekemistä mm. pihahommia, rakennuspuuhia, nikkarointia, polttopuiden tekoa, maalausta, syömistä ja kaikkea muuta mukavaa. Kaikille löytyy varmasti mielekästä puuhaa hyvässä seurassa! Samalla nautitaan raittiista ulkoilmasta, hyvästä ruoasta ja saunomisesta!

Pidetään yhdessä Kukkolasta huolta ja ollaan mukana siunaamassa leiritoimintaa! Ilmoittaudu mukaan alta.

PS. Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme ja huomioidaan turvallisen kokoontumisen ehdot. Tulet vain oireettomana mukaan leirille (ei nuhaa, yskää, kurkkukipua tai kuumetta), huolehdit käsihygieniasta ja turvaväleistä.