Leirit

Seurakuntamme järjestää leirejä lapsille, nuorille, perheille ja senioreille.

 

Lastenleirit

Wartti-leiri 4.−6.-luokkalaisille

27.2.–2.3.2023 Kukkolan leirikeskus

Lähtö ja paluu

Lähtö leirille leiribussilla maanantaina 27.2 kello 17.00 seurakunnan edestä (Aleksanterinkatu 18).
Leiri päättyy Kukkolassa torstaina 2.3 kello 15.00 Paluu seurakunnan eteen on noin kello 16.00.

Leirimaksu

Leirimaksu on 80 €, joka sisältäen ylläpidon ja kuljetukset. Leirimaksun voi maksaa käteisellä leirin alkaessa tai etukäteen tilisiirtona seurakunnan tilille (näytä maksutosite saapumisen yhteydessä). Maksamalla leirimaksun huoltaja antaa myös suostumuksensa lapsen leirille osallistumisesta.

Maksun saaja: Tampereen Helluntaiseurakunta
Tilinumero: FI27 5731 2020 0130 75
Viesti: Wartti-leiri ja leiriläisen nimi

Lisätietoa
Joona Kauranen, leirinjohtaja
045 651 6475
warttileiri[at]gmail.com

WE-leiri

We-talvileiri yläkoululaisille

24.2–27.2.2023 Kukkolassa

Talviloma lähenee ja samalla we-talvileiri! Leirille pääsevät kaikki 2009–2007 syntyneet, yläkouluikäiset. Leirille valitettavasti mahtuu vain rajallinen määrä nuoria (50 leiriläistä) ja leiri on ensisijaisesti tarkoitettu pirkanmaalaisille. Leiristä tulee varmasti ikimuistoinen ja toivotamme nuorenne tervetulleeksi leirille.

Leirin teema on ”Who Am I?”. Mitä tarkoittaa kun identiteetti ja itsetunto on sidottuna Kristukseen, miten se näkyy Kristityn elämässä? Tätä kysymystä tullaan käsittelemään leirin raamattutunneilla ja vähän iltahartauksissakin.

We-talvileiri tarjoaa yläkouluikäisille unohtumattomia kokemuksia Kukkolan upeassa leirikeskuksessa Pälkäneellä (Konkintie 15). Leiripäivä sisältää ruokailut, raamiksia, ulko- ja sisäpelejä, saunomista, iltahartauden sekä muuta hauskanpitoa.

Leirimaksu

70€ (sisarusalennus 10e), joka tulee maksaa tilisiirrolla viimeistään viikko ennen leirin alkua. Näyttä maksutosite leirin alussa. HUOM! Emme vastaanota käteistä.

Maksun saaja: Tampereen Helluntaiseurakunta
Tilinumero: FI27 5731 2020 0130 75
Viesti: Leiriläisen nimi ja teksti ”WE-leirimaksu”

Leirimaksua ei palauteta, muuta kuin erittäin painavasta syystä, mikäli leirille tulo peruutetaan leirimaksun maksamisen jälkeen.

Lähtö ja paluu

Lähtö: Pe 24.2. seurakunnan edestä (Aleksanterinkatu 18, Tampere)
Paluu: Ma 27.2. takaisin seurakunnalla (Huom! Kellonajat ilmoitetaan leirikirjeessä.)

Huomioitavaa

Tarkemmat tiedot leiristä tulevat noin kaksi viikkoa ennen leiriä lähetettävässä leirikirjeessä.

Lisätietoa

Rasmus Päärni
johtaja.leiriposti[@]gmail.com

Fifteen-leiri 2023

fifteenleiri 2023

LEIRI ON TÄYNNÄ! Ilmoittautuessasi menet varasijalle ja otamme yhteyttä mikäli paikka vapautuu.

Tervetuloa FIFTEEN-leirille! Leirit on suunnattu 2008-syntyneille nuorille ja osallistua voi mistä päin Suomea tahansa! Leirit järjestetään Tampereen ja Espoon helluntaiseurakuntien sekä Malmin ja Helsingin Saalem helluntaiseurakuntien toimesta. Paikkana Kukkolan leirikeskus Pälkäneellä.

Leirin ajankohta 11.–18.6.2023
Hinta: 170€ (huom. kuljetukset leirille eivät sisälly hintaan)
Leirin johtaja: Rebecca Palmi ja Joona Salo

Fifteen-leiri on riparia vastaava seurakuntakoulu, jossa käydään läpi kristinuskon keskeiset asiat teemalla ”suuri tarina”. Ohjelmaan kuuluu opetusta, pelejä, syömistä, saunomista, uimista, spessuaktiviteetteja sekä kaikkea muuta hauskaa. Leiriltä saa unohtumattomia kokemuksia ja uusia ystäviä. Leirillä järjestetään vanhemmille ja sukulaisille avoin kastetilaisuus, joka on myös leirin päätösjuhla. Tämän jälkeen poistutaan leiriltä omatoimisin kyydein. Vaikka fifteen-leiri on suunnattu erityisesti helluntaiseurakuntien nuorille, on sinne tervetullut jokainen uskonnolliseen taustaan katsomatta.

Leirillä mukana järjestäjäseurakuntien pastoreita ja vastuunkantajia.

Ilmoittautumisen jälkeen lähetetään vahvistusviesti sähköpostiin. Leirikirje lähetetään kuukausi ennen leiriä, josta löytyy maksutiedot. Tarkemmat lähtö- ja paluuajat ilmoitetaan leirikirjeessä. Leiri tulee olla maksettuna viikkoa ennen leirin alkamista 5.6. Tämän jälkeen leirimaksua ei enää palauteta.

Tampereelta lähtee yhteisbussikyyti leirille, mutta paluumatka tulee olla järjestetty niin, että päätösjuhlan jälkeen lähdetään omatoimisesti. Pääkaupunkiseudulta meno-paluukyydit järjestetään omatoimisesti.

Otamme leirille ensimmäiset 50 ilmoittautunutta, jonka jälkeen ilmoittautuneet ovat varasijalla.

Tarkemmat tiedustelut:
Joona Salo
0505204830
joona.salo[@]tamperehelluntai.fi

Rebecca Palmi
0400163603
rebecca.palmi[@]espoohsrk.fi

LEIRI ON TÄYNNÄ! Ilmoittautuessasi menet varasijalle ja otamme yhteyttä mikäli paikka vapautuu.