16.-18.4 2021

MONINAINEN SEURAKUNTA

Kolmipäiväinen Visio-seurakuntakonferenssi siirretään keväälle 2021

Luvassa on rohkaisua, yhteistä rukousta ja ylistystä ja hyvää opetusta suunniteltua pienemmissä puitteissa. Tapahtuma järjestetään viranomaisten määräyksiä noudattaen ja tilaisuuksia voi seurata myös netin välityksellä.

Visio-konferenssi muistuttaa meitä itseämme suuremmasta suunnitelmasta, johon Jeesus kutsuu meitä.

Aikamme monien muutosten keskellä tarvitaan kristittyjä, jotka ovat sisäistäneet evankeliumin ja toimivat yhdessä määrätietoisesti.

Jumalalla on seurakunnalleen selkeä tehtävä ja visio. Sinulla on tärkeä osa siinä. Visio-konferenssi sytyttää ja varustaa meitä tehtävään.

ODOTAMME SINUA

Visio-konferenssi sytyttää sydämen. Uskomme, että Jumala tulee kirjoittamaan mieliimme sanomia ja rohkaisemaan kohti yhteistä suuntaa. On tärkeä katsoa yhdessä näkyä ja jakaa se.

”Tämän kaupungin parhaaksi” -teema johtaa ajattelemaan kotikaupunkiamme ja sen asukkaita. Teemassa korostuu Jumalan rakkauden välittäminen ja urbaanin ympäristön mahdollisuudet.

Jumala haluaa hyvää Tampereelle ja samoin sinun kotipaikkakunnallesi. Hän tahtoo sytyttää meitä rakkaudellaan ympäristöämme kohtaan. Jokainen kaupunkimme asukas on äärettömän arvokas.

Visio rohkaisee myös taiteen ja median valjastamiseen Jumalan valtakunnan etenemiseksi. Voimme käyttää luovuutta toimiessamme kaupunkiemme parhaaksi. Tule rakentumaan yhteisestä näystä.

Tervetuloa Visio Liteen syksyllä 2020 ja Visio-konferenssiin keväällä 2021!

 

Usko Katto

Seurakunnan johtaja

Tämä podcast on sinulle, joka kaipaat teräviä näkökulmia ja tuoreita ajatuksia aikamme ilmiöihin, erityisesti kristillisellä kentällä. Ytimessä on avoin ja rehellinen keskustelu, eikä tarkoituksena ole löytää kaikkeen yhtä absoluuttista totuutta. Ensimmäisellä kaudella tartumme vieraidemme kanssa niin uskon kriiseihin kuin uushengellisyyteen, ja kuulemme mielenkiintoisia henkilötarinoita. Hosteina palvelevat Hanna ja Matias. Hyppää kyytiin!

Kausi 2 alkaa Visio Liten jälkeen ma 5.10.2020

Voit kuunnella Visio-podcastiä seurakunnan nettisivuilta tai Spotifyn kautta.

LIVELÄHETYS

Visio Litea voi seurata suorana UskoTV:n kautta.
Löydät livelähetyksen myös seurakunnan Facebookista ja YouTubesta.

Tampereen Helluntaiseurakunta

Aleksanterinkatu 18
33100 Tampere

Ota yhteyttä!

Mikäli haluat lisätietoa Visio-konferenssista tai olla mukana rakentamassa tapahtumaa, lähetä meille viestiä lomakkeen kautta. Otamme sinuun yhteyttä!

6 + 12 =