SEURAKUNTAKONFERENSSI

2.-4.10.2020

Tämän kaupungin parhaaksi

Visio-seurakuntakonferenssi on kolmipäiväinen Tampereen helluntaiseurakunnan järjestämä maksuton tapahtuma, joka kutsuu kristittyjä syttymään seurakunnasta ja sen tehtävästä.

Visio-konferenssi muistuttaa meitä itseämme suuremmasta suunnitelmasta, johon Jeesus kutsuu meitä.

Aikamme monien muutosten keskellä tarvitaan kristittyjä, jotka ovat sisäistäneet evankeliumin ja toimivat yhdessä määrätietoisesti.

Jumalalla on seurakunnalleen selkeä tehtävä ja visio. Sinulla on tärkeä osa siinä. Visio-konferenssi sytyttää ja varustaa meitä tehtävään.

ODOTAMME SINUA

Visio-konferenssi 2020 sytyttää sydämen. Uskomme, että Jumala tulee kirjoittamaan mieliimme sanomia ja rohkaisemaan kohti yhteistä suuntaa. On tärkeä katsoa yhdessä näkyä ja jakaa se.

”Tämän kaupungin parhaaksi” -teema johtaa ajattelemaan kotikaupunkiamme ja sen asukkaita. Teemassa korostuu Jumalan rakkauden välittäminen ja urbaanin ympäristön mahdollisuudet.

Jumala haluaa hyvää Tampereelle ja samoin sinun kotipaikkakunnallesi. Hän tahtoo sytyttää meitä rakkaudellaan ympäristöämme kohtaan. Jokainen kaupunkimme asukas on äärettömän arvokas.

Visio rohkaisee myös taiteen ja median valjastamiseen Jumalan valtakunnan etenemiseksi. Voimme käyttää luovuutta toimiessamme kaupunkiemme parhaaksi. Tule rakentumaan yhteisestä näystä.

Tervetuloa Visio-konferenssiin!

 

Usko Katto

Seurakunnan johtaja

Tampereen Helluntaiseurakunta

Aleksanterinkatu 18
33100 Tampere

Ota yhteyttä!

Mikäli haluat lisätietoa Visio-konferenssista tai olla mukana rakentamassa tapahtumaa, lähetä meille viestiä lomakkeen kautta. Otamme sinuun yhteyttä!

13 + 4 =