Sielunhoito

Henkilökohtaiset sielunhoitotapaamiset

Seurakunta tarjoaa sielunhoitoa, eli keskusteluapua ja rukoustukea elämän kriiseissä ja uskoon liittyvissä pohdinnoissa. Mahdollisuus käsitellä syviä kysymyksiä, tunteita ja ajatuksia luottamuksellisesti on auttanut monia eteenpäin. Auttaminen perustuu kokonaisvaltaiseen kristilliseen ihmiskäsitykseen ja Raamatun periaatteisiin. Jokaiselle pyritään järjestämään ainakin yksi tapaaminen, ja jatkosta sovitaan tarpeen mukaan.

Voit halutessasi sopia henkilökohtaisen tapaamisen pastorin kanssaVoit ottaa yhteyttä myös seurakuntamme vanhimpiin, sielunhoitoterapeutteihin (alla) tai varata ajan sielunhoitajalle alla olevalla nettilomakkeella.

Nettilomakkeen kautta sinulle järjestetään tapaaminen seurakunnan luotettavan sielunhoitajan kanssa. Kun täytät lomakkeen, sitoudut vastaamaan yhteydenottoviestiin (tai puheluun mahdollisuuksien mukaan) sekä tulemaan tapaamiseen sovitusti tai ilmoittamaan esteestä hyvissä ajoin.

Ota rohkeasti yhteyttä; älä jää yksin huoliesi kanssa!

Jos et ole saanut yhteydenottoa, täytä lomake uudelleen. Kiireisessä tapauksessa ja loma-aikoina voit ottaa yhteyttä päivystävään pastoriin.

 

Sielunhoidon yhteydenottolomake

Seurakunta

Sukupuoli

14 + 9 =

Tiedot välittyvät seurakuntamme sielunhoitotyön sähköpostilaatikkoon, josta sielunhoitotyön päivystäjä lukee saapuneet yhteydenottopyynnöt.

Sinuun otetaan yhteyttä mahdollisimman pian.
Painaessasi Lähetä-painiketta suostut siis siihen, että täyttämäsi lomakkeen tiedot välittyvät sielunhoitotyön päivystäjän kautta sielunhoitajalle.

Lomakkeen tiedot ovat luottamuksellisia. Ne hävitetään yhteystietojen välityksen jälkeen sähköpostilaatikosta

Teknisten ongelmien varalta: jos et saat yhteydenottoa viikon kuluessa lomakkeen lähettämisestä, ota yhteyttä pastoreihin.

Sielunhoitoterapeutit

Sielunhoitoterapeutteihin voit ottaa suoraan yhteyttä ja sopia tapaamisen. Myös pitempiaikainen sielunhoitoterapia on mahdollista.

Heikki Rautio
terapertti[@]gmail.com
0400 238 669

Tapani Varuhin
tapani.varuhin[@]tamperehelluntai.fi

Maksullista kristillistä ammattiapua tarjoaa Soteria
www.soteria.fi

Voit halutessasi antaa palautetta

Palaute koskee Tampereen Helluntaiseurakunnan

11 + 11 =

Jos haluat että palautteesi tavoittaa tietyn sielunhoitajan tai ryhmän ohjaajan, mainitse hänen nimensä.