(In English below)

Päivitetty 31.3.2020

Rakkaat siskot ja veljet, kuten tiedätte kevät toi mukanaan odottamattomia muutoksia, joilla on vaikutusta myös seurakunnan toimintaan. Onneksi seurakuntayhteyteen ei tarvita kirkkorakennusta. Jumalan kansalla on sydänten yhteys, joka kestää myös tällaisina aikoina. Seurakunnallamme on hyvät edellytykset siirtää jumalanpalvelus- ja muuta toimintaa internetiin. Olemme päättäneetkin lisätä tulevina viikkoina nettisisältöä huomattavasti. Seuraathan meitä sosiaalisessa mediassa (Facebook, Instagram, Youtube) ja nettisivuilla.

Meidän turvamme on Jumalassa. Jo tuhansia vuosia kristillinen seurakunta on kokenut Jumalan apua vaihtelevissa tilanteissa. Kaikesta Jumalan kansa on selvinnyt. Psalmi 91 muistuttaa, että joka Korkeimman suojassa istuu ja Kaikkivaltiaan varjossa yöpyy, se sanoo: ”Herra on minun turvani ja linnani…”

Psalmin kirjoittaja muistuttaa, että Herra on turva myös kulkutautien raivotessa. Näissäkin tilanteissa Jumala on kantanut kansaansa jo tuhansien vuosien ajan. Länsimainen yhteiskunta on varustautunut kriiseihin ja sairaanhoitoon paremmin kuin menneet vuosisadat. Silti juuri nyt on aika rukoukselle ja henkisen ja hengellisen yhteyden vaalimiselle. Nyt jos koska on aika jumalasuhteen ja seurakuntayhteyden vahvistamiseen. Pidetään tänä keväänä yhtä. Ollaan myös avoimia siitä mihin toivomme perustuu. Ilosanoma Jeesuksesta on juuri tällaisia aikoja varten.

 

Tampereen helluntaiseurakunnan tiedote

COVID-19 epidemian vuoksi siirrämme jumalanpalvelukset pelkästään nettiin 31.5. asti, jolloin arvioimme tilannetta uudelleen.

Nettilähetykset – nettisivuilla tai Youtubessa

Sunnuntaisin klo 11 jumalanpalvelus ja klo 17 Iltakirkko (tulkkaus englanniksi)
Lost&Found la klo 19

Solut

Solut ovat tauolla toukokuun loppuun fyysisen kokontumisen osalta. Kannustamme yhteyteen erilaisten mediakanavien kautta.

Toimintamuodot

Kaikki lapsi- ja perhetyön toiminnot ovat tauolla 31.5. asti.
Kaikki nuorisotyön toiminnot yleisötilaisuuksina ovat tauolla 31.5. asti.
Keskiviikon Päivätilaisuus ja maanantain Senioriystävät ovat tauolla toukokuun loppuun asti.
English Service on tauolla 31.5. asti.
Kaikki rukoustilaisuudet ovat tauolla 31.5. asti.

Peruutetut tapahtumat

Simon Kyreneläinen -musikaali pe 3.4.
Suhteessa syvemmälle -aviopariristeily 2.-3.5.

Seuraamme tilannetta ja viranomaistiedotusta ja viestimme mahdollisista muutoksista verkkosivujemme ja sosiaalisen median kautta. Mahdollisia lisätietoja antaa seurakunnan pastori Petteri Arasalo.

 

Dear brothers and sisters,

As you know, spring has brought with it unexpected events that will also affect Tampere Pentecostal Church (TPC). Fortunately, the church – the body of Christ – doesn’t need a building to stay connected to each other. TPC is well equipped to transfer worship services and some other activities to the internet. Over the coming weeks, TPC has decided to significantly increase its web content. Please follow us on social media (Facebook, Instagram, Youtube) and our website.
 
Our security is in God. For thousands of years, the Christian church has experienced God’s help in varying situations. From everything, God’s people has survived. Psalm 91 tells us: Whoever dwells in the shelter of the Most High will rest in the shadow of the Almighty. [and] will say of the Lord, “He is my refuge and my fortress, my God, in whom I trust.”

 
The writer of the Psalm reminds us that the Lord is also our safety in the face of ’pestilence’ – or epidemics. Even in these situations, God has carried His people for thousands of years. Western societies are better equipped for crises and medical care than in centuries past. Yet now is the time for prayer and for nurturing spiritual and spiritual connections. Now is the time to strengthen the relationship between God and His church. Let’s do so this spring. We are also open about what our hope is based on: the Good News about Jesus is for just such times.

 

Announcement from Tampere Pentecostal Church

Due to the COVID-19 epidemic, services will take place only online until 31.5., when the situation will be re-assessed.

On-line broadcasts – on website or Youtube
•    Sundays: 11 am service and 5 pm Iltakirkko (Interpretation into English)
•    Lost & Found: Saturdays 7 p

Cell groups:
Cell group gatherings are suspended until the end of May.

Church activities:
•    All children’s and family activities are suspended until 31.5.
•    All public youthwork activities are suspended until 31.5.
•    Wednesday’s midweek service and Monday’s service for seniors are suspended until the end of May.
•    English Service is on a break until 31.5.
•    All prayer meetings are suspended until 31.5.

Cancelled events:
•    Simon the Cyrene musical on Friday 3.4.
•    Relationship cruise for married couples: 2.-3.5.

We will monitor the situation and information from the authorities, and communicate any changes through our website and social media channels. For more information, please contact church pastor Petteri Arasalo.