Tampereen helluntaiseurakunnan tilaisuuksissa on käytettävissä kattavat ääni-, valo-, video- ja esitystekniikan palvelut, joita tuotamme vapaaehtoisen AV-henkilöstömme avulla.

AV-palvelujen tilaaminen

Huom! Jos AV-palvelujen ohjeita tai aikatauluja ei noudateta, niin hoidamme ainoastaan tilaisuuksien puheäänentoiston.

AV-palvelut pääsalin viikoittain järjestettävissä tilaisuuksissa:

Tilaisuuden johtaja täyttää viimeistään viikko ennen tilaisuutta kalenteriin tilaisuuden teknikot. Mikäli kaikkia teknikoita ei ole saatu, tulee täyttää tilaisuuden johtajan tilauslomake.

Esiintyjien tulee viimeistään viikko ennen tilaisuutta sopia käytännön asioista suoraan teknikoiden kanssa tai täyttää esiintyjien tilauslomake (lomakkeen päivitys?)

AV-palvelut pääsalin muissa tilaisuuksissa:

Muihin seurakunnan pääsalissa järjestettäviin tilaisuuksiin tilaisuuden johtajan tulee täyttää viimeistään kuukausi ennen tilaisuutta  tilaisuuden johtajan tilauslomake, jossa ilmenee tilaisuuden luonne, kesto ja hankkiiko tilaisuuden johtaja itse teknikoita sekä tarvitaanko näiden lisäksi teknikoita.

Esiintyjien tulee viimeistään viikko ennen tilaisuutta sopia käytännön asioista suoraan teknikoiden kanssa tai täyttää esiintyjien tilauslomake

Huomioi, että tilaisuudessa on oltava vähintään yksi talon teknikko ja että tilaisuuden jälkeen kaikkien tavaroiden on oltava omilla paikoillaan.

Esitysmateriaali

Esitysmateriaali tulee olla toimitettuna viimeistään edellisenä päivänä erillisen ohjeen mukaan tai sähköpostilla esitysmateriaali@gmail.com (vain materiaalin vastaanotto). Laita sähköpostin otsikkoon tilaisuuden nimi ja tilaisuuden päivämäärä. Yhdellä sähköpostilla voi materiaalin toimittaa vain yhteen tilaisuuteen. Toimita materiaali kuvina (Diat kuviksi) tai videoina (mp4- tai mov-tiedosto). Laulujen sanat toivomme tekstitiedostoina.

Jos haluat käyttää omaa konetta, lue ohje oman koneen käytöstä hyvissä ajoin.

Yhteystiedot

Vikailmoituksen tai palauteen voi lähettää oheisten linkkien kautta

AV-tekniikan palveluihin liittyvissä asioissa olemme tavoitettavissa osoitteessa miksausaitio[at]netti.fi.

AV-tekniikan esimies Tuomo Toimela on tavoitettavissa iltaisin numerosta 040-7746680 tai sähköpostilla tuomo.toimela[at]gmail.com.