fbpx

TAMPEREEN HELLUNTAISEURAKUNTA 100 VUOTTA

Juhlavuoden kalenteri

11.1. Tampereen Helluntaiseurakunnan lähetystyö 100 vuotta -kirja ilmestyy

23.1. Tampereen Helluntaiseurakunnan 100-vuotispäivä

7.2. Seurakunnan vuosijuhla

16.-18.4. Visio-konferenssi

15.8. Lähetystyön 100-vuotisjuhla

21.11. 100-vuotisjuhla

Marraskuu Tampereen Helluntaiseurakunnan 100-vuotishistoria -kirja ilmestyy

Tampereen Helluntaiseurakunnan lähetystyö 100 vuotta -kirja

 

Tämä kirja sytyttää lähetystyöhön.  Lähetystuli on tarttuvaa ja syttyvää.

Tampereen Helluntaiseurakunta on ollut aina lähetystulta palava seurakunta. Kirja kertoo Jumalan työstä ja avaa konkreettiseksi lähetysprosessia ihmisen mielessä ja elämässä.  

 Kirjan kirjoittaja, Pekka Ylenius on lähetystyön uranuurtaja, jonka sydämellä ovat kansakunnat maailman ääriin asti ja saavuttamattomat ihmisryhmät ympäri maailman. Kirjan kirjoittajan toiveena on, että lähetyspalo ja -näky syttyy uuden sukupolven sydämessä tämän kirjan kautta.

 

100 Asiaa

100 asiaa on Tampereen helluntaiseurakunnan kampanja, joka juhlistaa seurakuntamme 100-vuotiasta taivalta. Kampanjan tarkoitus on innostaa meitä tekemään käytännössä hyvää ympäristössämme. 

Kuka tahansa voi ehdottaa omaa auttamisen ideaansa osaksi kampanjaa. Voit toteuttaa sen yhdessä kaverisi kanssa tai esimerkiksi pienryhmänä. Ideana on, että jokainen näistä sadasta projektista:

1. auttaa jotenkin Tampereen kaupunkia,

2. on tehty yhdessä jonkun kanssa,

3. toteutetaan seurakunta rakennuksen ulkopuolella ja

4. on etukäteen ilmoitettu osaksi kampanjaa.

100 asiaa tiimiläiset myös ehdottavat jo suunniteltuja projekteja joihin saa ilmoittautua mukaan. Sinulla myös saattaa olla jo meneillään jokin projekti joka voi tulla osaksi tätä kampanjaa. Voit myös kutsua muita projektiisi ilmoittamalla ilmoittautumiskaavakkeessa projektisi avoimeksi.