100 asiaa

Tehdään yhdessä hyvää tälle kaupungille!

100 asiaa

100 asiaa on Tampereen helluntaiseurakunnan kampanja, joka juhlistaa seurakuntamme 100-vuotiasta taivalta. Kampanjan tarkoitus on innostaa meitä tekemään käytännössä hyvää ympäristössämme. 

Kuka tahansa voi ehdottaa omaa auttamisen ideaansa osaksi kampanjaa. Voit toteuttaa sen yhdessä kaverisi kanssa tai esimerkiksi pienryhmänä. Ideana on, että jokainen näistä sadasta projektista:

1. auttaa jotenkin Tampereen kaupunkia,

2. on tehty yhdessä jonkun kanssa,

3. toteutetaan seurakunta rakennuksen ulkopuolella ja

4. on etukäteen ilmoitettu osaksi kampanjaa.

100 asiaa tiimiläiset myös ehdottavat jo suunniteltuja projekteja joihin saa ilmoittautua mukaan. Sinulla myös saattaa olla jo meneillään jokin projekti joka voi tulla osaksi tätä kampanjaa. Voit myös kutsua muita projektiisi ilmoittamalla ilmoittautumiskaavakkeessa projektisi avoimeksi.

 

Voit osallistua kahdella eri tavalla

Jos sinulla on jo idea, johon muutkin voivat osallistua tai idea ja valmis porukka jonka kanssa toteutat projektin, ilmoita se meille niin näemme, miten rakkaus leviää.
Ilmoittaudu mukaan vapaaehtoiseksi tekemään hyvää. Ilmoittaudu ja etsitään yhdessä sinulle sopiva tapa osallistua.

100 asiaa projektit

Tule vapaaehtoiseksi:

11. Musiikki- ja laulutuokioita ikäihmisille – Järjestetään kesäkuun aikana ikäihmisten asumisyksikköjen pihapiirissä musiikki- ja laulutuokioita. Tarkempi aikataulu selviää mukaan ilmoittautuneille myöhemmin. Ilmoittaudu mukaan!

10. Tampereen hengenpelastajat – Mennään yhdessä luovuttamaan verta vaikkapa solun, bändin, työryhmän tai kaveriporukan kanssa! Verta luovuttamaan mennessäsi mainitse hoitajalle olevasi osa “Tampereen hengenpelastajat” -VeriRyhmää, jolloin luovutuksesi kertyy osaksi ryhmämme verenluovutussaldoa. Ryhmäajanvaraus Veripalveluun on myös mahdollinen. Lisätietoa www.veripalvelu.fi. Lähetä kuvia osallistumisestasi projektiin osoitteeseen 100asiaa[a]gmail.com.

9. Roskienkeräys- ja rukouskävely – Voit osallistua esimerkiksi omalla asuinalueellasi pienellä porukalla sinulle sopivana ajankohtana huhti-toukokuun aikana keräämään roskia ja rukoilemaan kaupunkimme puolesta. Lähetä kuvia osallistumisestasi projektiin osoitteeseen 100asiaa[a]gmail.com.

 

8. Koko kaupungin siivoustalkoot – Siivotaan yhdessä Tampereen katuja Kaupinojan uimarannalla la 8.5.

7. Piristystä sosiaalityöntekijöille – Askarreltujen korttien ja pienten lahjojen vieminen sosiaalialan työntekijöille erääseen yksikköön Tampereella.

6. Olet arvokas -kortteja vanhainkotiin – 1.-2. -luokkalaiset rangerit askartelivat Olet arvokas -kortteja ilahduttamaan vanhuksia.

5. Kortteja seurakunnan vanhuksille – Soluporukka kirjoitti ja lähetti kortteja seurakunnan vanhuksille. Tämän voit toteuttaa myös yhdessä vaikkapa oman solusi kanssa yhteistyössä seurakunnan diakonien kanssa.

4. Glögi- ja joulutorttutarjoilu – Tapahtumapaikkana Tampereen keskusta 30.11. ja 11.12.

3. Suomi-help – Apua maahanmuuttajille suomen opiskelussa torstaisin loka-marraskuussa 2020.

2. Post It -lappu tempaus – Rohkaisutekstejä ympäri kaupunkia 9.10.2020.

1. Grillaus Keskustorilla – Viikolla 42 tai 43 (2020).

Kuvia 100 asiaa projekteista

Lempäälän naissolu keräsi roskia asuinalueeltaan ja rukoili samalla alueen puolesta.

Soluporukka askarteli kortteja seurakunnan vanhuksille.

1.–2.-luokkalaiset rangerit askartelivat Olet arvokas -kortteja vanhainkodin asukkaille.

1.–2.-luokkalaiset rangerit askartelivat Olet arvokas -kortteja vanhainkodin asukkaille.